Antena 3 CNN Actualitate Social Un şofer român şi-a făcut pedală la numărul de înmatriculare pentru a fenta vinieta, în Ungaria

Un şofer român şi-a făcut pedală la numărul de înmatriculare pentru a fenta vinieta, în Ungaria

Un şofer român a găsit o metodă inedită ca să scape de plata taxei de utilizare a șoselelor din Ungaria. Schema a dat greș însă la un control când personalul Administrației Naţionale Fiscale şi Vamale din Ungaria a observat ceva suspect la plăcuța de înmatriculare a camionului.

Un şofer român şi-a făcut pedală la numărul de înmatriculare pentru a fenta vinieta, în Ungaria
de Claudia Popovici    |    13 Iul 2021   •   19:41

Totul a ieșit la iveală în urma unui control pe drumul naţional 86, efectuat de personalul Administrației Naţionale Fiscale şi Vamale din Ungaria, acolo unde inspectorii fiscali au observat că plăcuța de înmatriculare a camionului condus de român putea fi înclinată mecanic, cu ajutorul unei pedale încorporate în cabina camionului.

Mai exact, atunci când se apropia de o cameră de control, şoferul reuşea să încline plăcuţa de înmatriculare prin apăsarea pedalei, astfel încât autovehiculul să nu poată fi identificat.

Imediat angajaţii NAV au sesizat poliţia, care a iniţiat o anchetă pentru utilizarea abuzivă a unei plăcuţe de înmatriculare.

Pedállal billentette a rendszámot

Pedállal billentette a rendszámot?? A pénzügyőrök a 86-os főúton egy Olaszországba tartó román teherautót ellenőriztek. A vizsgálaton észrevették, hogy a rendszámtábla a vezetőfülkében lévő pedállal mechanikusan billenthető, amivel az útdíj megfizetése kijátszható. Munkatársaink értesítették a rendőrséget, akik egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt eljárást indítottak.

Publicată de Nemzeti Adó- és Vámhivatal pe Miercuri, 7 iulie 2021

×
Parteneri
Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra moartă la Mamaia
x close