Antena 3 CNN Actualitate Social Starea îngrijorătoare de sănătate a fetiței Anastasiei Cecati, actrița ucisă de soț. Ce spun medicii

Starea îngrijorătoare de sănătate a fetiței Anastasiei Cecati, actrița ucisă de soț. Ce spun medicii

Starea îngrijorătoare de sănătate a fetiței Anastasiei Cecati, actrița ucisă de soț. Ce spun medicii
23 Feb 2018   •   11:18

Fetița actriței Anastasiei Cecati, actrița din Las Fierbinți ucisă de soț, a ajuns pe mâna medicilor în urma crimei înfiorătoare. Micuța de doar trei săptămâni se afla în casa în care a fost ucisă cu brutalitate mama ei. 

Copila de trei săptămâni este în permanență sub obervația medicilor pentru că, fiind obișnuită cu laptele matern, nu acceptă încă alimentația artificală. Medicii au spus că nu o pot externa încă. 

„Au apărut careva semne de intoleranță alimentară fiindcă în condiții de casă a fost hrănit la alimentație naturală, iar fiind spitalizat în condițiile noastre, a fost trecut la alimentație artificială. S-a manifestat prin refugitații. Astăzi, starea copilului este satisfăcătoare”, a declarat Iulia Gavriliuţă, managerul Serviciului neo-natal pediatric, conform publika

Actrița din Republica Moldova a fost ucisă de soțul său în apartamentul în care locuia. Vedeta a fost găsită de polițiști cu gâtul tăiat, iar pe soțul ei într-o baltă de sânge, căci acesta s-a aruncat în gol de la etajul șapte după comiterea crimei. 

×
Subiecte în articol: medicii sot actriţă
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close