Antena 3 CNN Actualitate Social Un student a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iaşi

Un student a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iaşi

Iulian Nechifor, student în anul 3 la o facultate din Iaşi, dat dispărut joi, a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești.

Un student a fost găsit spânzurat într-o pădure din Iaşi
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Claudia Popovici    |    11 Apr 2021   •   12:01

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a plecat de acasă de joi și nu s-a mai întors. Familia a anunţat poliţia care alături de cunoştinţe şi prieteni au demarat o acţiune să îl caute în jurul comunei Voinești, unde locuia.

După trei zile de căutări, Iulian Nechifor, student în anul 3 la FEAA, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești.

„Mi-ai fost sprijin, un bun sfătuitor. Drum lin leule”

Nu pot exprima în cuvinte șocul pe care l-am avut la aflarea veștii. Am sperat până în ultima clipă că te vor găsi. Mi-ai fost sprijin, un bun sfătuitor, un om ce a știut să mă asculte fără să îi cer, un om care m-a încurajat şi susținut mereu, omul pe care m-am bazat indiferent de situație, omul pe care l-am iubit toți.Drum lin leule", spune Claudia, prietena tânărului, pe Facebook.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat pe tânărul student să-și pună capăt zilelor. 

×
Subiecte în articol: student Iași spanzurat disparut
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close