Antena 3 CNN Actualitate Social Tăriceanu, despre sentința lui Dragnea: Mi se pare nedreaptă!

Tăriceanu, despre sentința lui Dragnea: Mi se pare nedreaptă!

Tăriceanu, despre sentința lui Dragnea: Mi se pare nedreaptă!
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Mai 2019   •   16:40

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a catalogat marţi ca "nedreaptă" sentinţa primită de liderul PSD, Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

"Mi se pare nedreaptă, dar asta este decizia Înaltei Curţi", a declarat Tăriceanu, după şedinţa grupurilor reunite ale senatorilor şi deputaţilor ALDE. 

El a precizat că nu a discutat cu Liviu Dragnea după anunţarea sentinţei, dar că a avut un schimb de mesaje cu acesta înainte ca ÎCCJ să se pronunţe. 

"Am avut un schimb de mesaje şi atât", a adăugat Tăriceanu. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Luni după-amiaza, la câteva ore de la pronunţarea sentinţei, Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat. El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Tariceanu Dragnea sentinta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close