Antena 3 CNN Actualitate Social Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală

Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală

Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Mai 2017   •   16:09

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a încercat să sinucidă cu un cuţit, vineri, într-un hipermarket din Bucureşti. Omul avea asupra lui   cu care şi-a făcut mai multe răni. 

"Este vorba despre un bărbat care se afla în zona raionului de carne şi dintr-o dată a început să ameninţe că se sinucide. Acesta avea un cuţit cu care şi-a făcut şi nişte răni. Angajaţii au sunat imediat la 112, iar în momentul apariţiei poliţiştilor, acesta s-ar fi liniştit şi a fost imobilizat de către organele de ordine", a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit Poliţiei, bărbatului i se va întocmi dosar penal pentru tulburarea liniştii publice şi pentru deţinere ilegală de armă albă, urmând să fie audiat.

"Bărbatul are 46 de ani şi, în primă fază, va fi transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale şi i se va face un consult psihiatric, în urma căruia se va decide tranferarea lui la o unitate sanitară de specialitate, cel mai probabil, la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia", a explicat Bogdan Ghebaur.

Incidentul a avut loc, vineri după-amiaza, la un hipermarket din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact pe Şoseaua Chitilei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: tentativa suicid Capitală hipermarket
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close