Antena 3 CNN Actualitate Social Trafic restricționat în Capitală, joi! Toți șoferii trebuie să aibă grijă

Trafic restricționat în Capitală, joi! Toți șoferii trebuie să aibă grijă

Trafic restricționat în Capitală, joi! Toți șoferii trebuie să aibă grijă
25 Apr 2018   •   16:10

 Brigada Rutieră a Capitalei va restricţiona temporar traficul rutier joi, în zona Piaţa Victoriei, cu ocazia unei manifestaţii a Federaţiei SANITAS organizate în Piaţa Victoriei, între orele 10,00 şi 15,00. 

"Pentru manifestaţia publică din Piaţa Victoriei, începând cu ora 9,00, se va restricţiona traficul rutier pe şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei (permiţându-se permanent circulaţia pe strada Arh. Ion Mincu), respectiv şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona central - mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor, dacă situaţia o va impune)", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere. 

Începând cu ora 9,00, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului, între bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti şi bulevardul Lascăr Catargiu. 

"Restricţiile se vor aplica până la terminarea activităţilor aferente mitingului, dar nu mai târziu de ora 16,00", se arată în comunicat. 

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră, să utilizeze rutele ocolitoare şi să păstreze centrul liber al intersecţiei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close