x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Tragedie în județul Caraș-Severin. Un copil a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament

de 12 Oct 2017   •   16:10
Tragedie în județul Caraș-Severin. Un copil a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament 16
Foto: Pixabay.com

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament din judeţul Caraş-Severin. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

"Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor de 11 ani a fost găsit inconştient. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi cum a survenit decesul", a afirmat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Popovici, în subordinea căruia se află centrul de plasament, a declarat, la rândul său, că se face o cercetare administrativă la centrul de plasament, iar la final se vor lua măsuri împotriva angajaţilor.

"Din păcate, s-a produs o tragedie care, personal, m-a afectat. Organele abilitate cercetează această speţă. De asemenea, Consiliul Judeţean Caraş-Severin desfăşoară o cercetare administrativă şi pot să vă asigur că nu voi avea milă deloc faţă de cei care au greşit. În urma cercetărilor, va exista un raport consistent şi se vor lua măsuri foarte aspre faţă de cei care au greşit”, a afirmat Ionuţ Popovici.

Sursă: Mediafax
sati