Antena 3 CNN Actualitate Social Profesorul Tudorel Butoi, despre reacția românilor la relaxare: "Am remarcat cupluri de tineri, ei nu purtau mască"

Profesorul Tudorel Butoi, despre reacția românilor la relaxare: "Am remarcat cupluri de tineri, ei nu purtau mască"

Românii au protestat, în cursul zilei de sâmbătă, în Piața Universității. Oamenii sunt de părere că măsurile de relaxare sunt insuficiente. Tudorel Butoi, specialist criminalist, a comentat, la Antena 3, reacția românilor față de măsurile de relaxare.

Profesorul Tudorel Butoi, despre reacția românilor la relaxare: "Am remarcat cupluri de tineri, ei nu purtau mască"
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    15 Mai 2021   •   22:20

Primele măsuri de relaxare au intrat în vigoare în data de 15 mai, când masca de protecție nu a mai fost obligatorie în spațiile publice deschise, cu excepția locurilor aglomerate. Așa cum au existat persoane dorince să renunțe, în sfârșit, la mascăm au existat și persoane care ar fi preferat să o poarte în continuare.

Profesorul Tudorel Butoi a comentat, la Antena 3, reacțiile românilor față de primele măsuri de relaxare:

"Am văzut de dimineață, în mișcările acestea, mai ales în centru, ne duce într-o zonă paradoxală. Toată lumea poartă mască, parcă într-un spirit de front, de a se opune.

Acum, când s-a dat recomandarea de a nu mai purta mască, se poartă. Una e ordinul, care a fost respectat și asupra căruia au fost atâtea discuții, iar acum asta este recomandarea.

Foarte mulți dintre cetățeni poartă masca într-o înverșunare extraordinară. Am remarcat cupluri, tineri, nici unul nu avea mască.

Cuplurile se țin de mână, se bucură de soare și normal că botnița nu ajută în cuplu să te săruți, să te mângâi și să transmiți energii pozitive", a declarat profesorul Tudorel Butoi, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Tudorel Butoi mască relaxare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close