Antena 3 CNN Actualitate Social SPP, prima reacție în scandalul „Accidentul”. Un ofițer SPP a lovit o persoană pe trecearea de pietoni

SPP, prima reacție în scandalul „Accidentul”. Un ofițer SPP a lovit o persoană pe trecearea de pietoni

SPP, prima reacție în scandalul „Accidentul”. Un ofițer SPP a lovit o persoană pe trecearea de pietoni
31 Mar 2018   •   16:44

Update: SPP a avut o primă reacție după ce un ofițer al serviciului a lovit o persoană pe trecerea de pietoni.

„În dimineața zilei de 30 martie, în jurul orei 06.00, pe raza Sectorului 5, un angajat al Serviciului de Protecție și Pază, aflat în timpul liber, în mașina proprietate personală, a accidentat ușor, pe trecerea de pietoni, un barbat care traversa pe culoarea verde. Ofițerul SPP a sunat la 112 și a anunțat producerea accidentului, a fost testat cu etilotestul rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului victima a fost transportată la spital și externată în scurt timp, fiind într-o stare bună de sănătate.

Organelor de cercetare angajatul instituției noastre le-a precizat că este cadru militar al Serviciului de Protecție și Pază.

Cercetările în cauză sunt efectuate sub coordonarea procurorilor militari”, anunță compartimentul Relaţii Publice al SPP.

Știre inițială: Un ofițer SPP a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a lovit cu mașina un bărbat în vârstă de 58 de ani, pe o stradă din Capitală.

Cel care i-a căzut victimă traversa pe trecerea de pietoni, pe verde. Ofițeru SPP a venit cu viteză și l-a lovit. Din fericire, bărbatul a fost rănit ușor și a fost transportat la spital.

Polițiștii de la fața locului l-au întrebat pe șoferul vinovat ce s-a întâmplat. Bărbatul a negat inițial calitatea lui.

Ofițerul are în momentul de față dosar penal pentru vătămare corporală.

×
Subiecte în articol: victima lovire dosar penal persoana trecere
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close