Antena 3 CNN Actualitate Social Un reprezentant al CJ Iaşi, plimbat între spitale timp de şase ore pentru o intervenţie de două minute

Un reprezentant al CJ Iaşi, plimbat între spitale timp de şase ore pentru o intervenţie de două minute

Un reprezentant al CJ Iaşi, plimbat între spitale timp de şase ore pentru o intervenţie de două minute
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Mai 2016   •   12:14


Sistemul medical din România este la pământ. S-a convins de acest lucru şi purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Iaşi.

Sebastian Tătaru a fost plimbat timp de şase ore între spitale pentru o intervenţie de doar două minute, după ce a fost muşcat de o căpuşă.

„S-a întâmplat ce au păţit mulţi ieşeni. M-a muşcat o căpuşă, am încercat să o scot şi s-a rupt, capul rămânând înfipt în piele. Mi-am zis că nu are niciun rost să merg în urgenţă pentru atâta lucru, dar până la urmă tot acolo am ajuns. La Clinica I mai bine de o oră, până să se uite cineva la mine. De fapt, am oprit eu un medic şi i-am prezentat trimiterea. S-a uitat, a constatat că există o muşcătură şi m-a trimis la UPU, pentru că nu putea face intervenţia chirurgicală fără o hârtie de acolo. Am încercat să explic că, în fond, nu este nicio urgenţă, e doar o muşcătură şi am trimitere de la Infecţioase, dar degeaba“, a spus Tătaru, pentru Ziarul de Iaşi.

La UPU, însă, pentru că nu era o urgenţă gravă a trebuit să aştepte alte patru ore, până s-au terminat consultaţiile la cazurile serioase.

 

×
Subiecte în articol: capusa
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close