Antena 3 Actualitate Social Veste tristă pentru Doroftei: ”O să devin șomer”

Veste tristă pentru Doroftei: ”O să devin șomer”

18 Aug 2017   •   19:07
Veste tristă pentru Doroftei: ”O să devin șomer”

Fostul campion de box, Leonard Doroftei, a primit ordin de evacuare de la Primăria Ploiești pentru pub-ul care îi poartă numele. Asta deoarece blocul din centrul orașului, în care funcționează spațiul pe care-l administrează de 11 ani, este unul cu grad seismic. 

Doroftei susține că doar el a primit ordin de evacuare, nu și locatarii blocului, ”O să devin șomer!” a declarat fostul pugilist.

Potrivit observatorulph.ro, acesta a solicitat prelungirea termenului de evacuare pentru a-și putea încheia contractele cu furnizorii și să-și găsească, eventual, un alt spațiu în care să poată funcționa.

Localul a fost obținut de Doroftei după ce a fost declarat cetățean de onoare al municipiului și a semnat un contract de asociere cu Primăria Ploiești scadent în anul 2013. 

”În urmă cu 11 ani am investit, conform contractului de asociere, 170.000 de euro. Trebuia să-mi spună de la bun început ce probleme are blocul", susține Doroftei, care a apelat la un avocat.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close