Antena 3 CNN Actualitate Social Vești bune pentru bucureșteni. Un edil intenționează să construiască zece parcări supraetajate

Vești bune pentru bucureșteni. Un edil intenționează să construiască zece parcări supraetajate

Vești bune pentru bucureșteni. Un edil intenționează să construiască zece parcări supraetajate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Iun 2017   •   16:27

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a declarat, vineri, că în perioada următoare vor fi realizate studiile de fezabilitate pentru construirea a zece parcări supraetajate.

„Am identificat zece locații. Acum procedăm la efectuarea studiilor de fezabilitate pentru zece locații pentru construcția de parcări supraetajate. În ce privește infrastructura rutieră și modernizarea sistemului rutier, am demarat — și sper ca până la mijlocul anului 2018 să efectuăm reparațiile capitale — la un număr de 40 de străzi”, a spus primarul, în cadrul unui eveniment găzduit de cinema Gloria, la care au fost prezenți primarul general Gabriela Firea și primarii celorlalte sectoare ale Capitalei.

Edilul a reiterat și promisiunea vizând finalizarea reabilitării termice a blocurilor până în anul 2019.

„În acest timp scurt de numai un an de zile am reușit să finalizăm 244 de blocuri, iar alte 260 sunt în diferite stadii de execuție și sper cu toată convingerea că le vom finaliza până la sfârșitul acestui an. Astfel, cetățenii care locuiesc în cele peste 34.500 de apartamente vor beneficia de un confort sporit și reducerea costurilor la întreținere, pentru căldură, cu aproximativ 40%", a precizat Mihai Mugur Toader.

Primarul a adăugat că în acest an a fost demarat proiectul de reabilitare și amenajare a Parcului Sticlăriei, unde 50.000 metri pătrați de spațiu verde și lac au fost abandonați de-a lungul ultimilor 20 de ani.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: primar sectorul 2 parcari
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close