x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Voi cu Voicu. Cazul miraculos al unei femei care a supraviețuit, după ce soțul său i-a tăiat mâinile și a lovit-o de 30 de ori în cap

de 12 Aug 2017   •   21:32
Voi cu Voicu. Cazul miraculos al unei femei care a supraviețuit, după ce soțul său i-a tăiat mâinile și a lovit-o de 30 de ori în cap 16

Mirela Voicu a avut-o invitată, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Voi cu Voicu", pe Ioana, o femeie care a fost tăiată de soțul ei, aparent din gelozie. Femeia a fost salvată abia după două ore în care a zăcut într-o baltă de sânge. Niciunul dintre medici nu i-a dat șanse la viață, însă miraculos, femeia a reușit să supraviețuiască. 

Ioana trăiește normal, și-a iertat soțul după șase luni de zile, a fost în moarte clinică, iar acum este într-un program de conștiento-terapie.

Acesta a vorbit despre viața de după tragedia prin care a trecut.

”Eu nu mă consider un erou. Sunt un om obișnuit și cred că am reuși să conștientizez niște lucruri care trebuiau rezolvate din trecut, am reușit să le rezolv prin această terapie. Am înteles că tot ce s-a întâmplat m-a ajutat să merg mai departe în viață și să am o viață normală. Știu că sunt unul dintre puținii oameni care au supravițuit unui astfel de șoc, și cu mâinile tăiate. Nu mai vorbesc de cele 30 de lovituri la cap. ”, a declarat Ioana.

Vezi toate detaliile despre povestea tulburătoare în clipul de mai jos.

sati