Antena 3 CNN Actualitate Socrul lui Huidu: "Şerban este distrus de cele întâmplate"

Socrul lui Huidu: "Şerban este distrus de cele întâmplate"

Socrul lui Huidu: "Şerban este distrus de cele întâmplate"
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Oct 2011   •   13:36

Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu, este foarte îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale şi a spus că Şerban Huidu este marcat de cele întâmplate.

"Nu ştiu foarte multe lucruri. Cristina este însă mai grav, are un cheag toracic, şi-a fisurat tibia şi şi-a fracturat mâna stângă. Ceea ce ne îngrijorează este acel cheag de sânge însă. Vom şti mai multe după ce vor fi aduşi la spital la Bucureşti", a explicat acesta.

Cât despre accident, nu ştie prea multe. "Şerban a fost lovit, dar nu este grav, în schimb este distrus de cele întâmplate. Maşina a derapat şi nu ştie ce s-a întâmplat apoi", a mai spus Matei Vintilă, vizibil marcat.

Maşina lui Serban Huidu a intrat duminică pe contrasens şi a lovit frontal autoturismul Logan. În urma impactului, Loganul s-a răsturnat de câteva ori.
 
Şoferul Loganului, un bărbat de 65 de ani, şi pasagera din dreapta sa, o femeie de 54 ani, au murit pe loc. Erau colegi de serviciu şi se îndreptau spre casă.

O a treia victimă, un bărbat de 57 de ani, a ajuns în stare gravă la spital cu traumatism craniocerebral si toracic. Deşi a fost operat de urgenţă, acesta a murit. 

Soţia lui Serban Huidu s-a ales cu o fractură la gleznă, iar cei doi copii au fost examinaţi de medici şi externaţi. Şi bona copiilor, care se afla în jeep, a fost rănită la un picior.




×
Subiecte în articol: Serban Huidu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close