Antena 3 CNN Actualitate Un şofer român de TIR a fost încătuşat pe loc, după ce poliţiştii l-au prins în flagrant când "scurgea" combustibil de avioane din cisternă

Un şofer român de TIR a fost încătuşat pe loc, după ce poliţiştii l-au prins în flagrant când "scurgea" combustibil de avioane din cisternă

Un şofer român de TIR, în vârstă de 46 de ani, a fost încătuşat pe loc, după ce poliţiştii l-au prins în flagrant când fura combustibil de avioane din cisternă.

Un şofer român de TIR a fost încătuşat pe loc, după ce poliţiştii l-au prins în flagrant când "scurgea" combustibil de avioane din cisternă
Sursa foto: Poliţia Română
de Georgiana Adam    |    14 Oct 2022   •   21:34

Şoferul de TIR, originar din comuna Brebu, judeţul Prahova, a parcat camionul, astăzi, în parcarea unui restaurant din judeţul Braşov şi s-a apucat de treabă.

Înarmat cu bidoane, şoferul a început să scurgă kerosen de tip JET A1, specific avioanelor, combustibil pe care trebuia să îl transporte la un aeroport din România.

La un moment dat, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Prahova l-au prins în flagrant în timp ce "scurgea" kerosenul din cisternă şi l-au încătuşat pe loc.

"Din primele verificări a reieşit faptul că, bărbatul, angajat al unei societăţi comerciale de transport, în timp ce se afla în parcarea unui restaurant de pe raza judeţului Braşov, până la sosirea poliţiştilor, ar fi reuşit să sustragă cantitatea de 100 de litri combustibil Kerosen, tip JET A1", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

După flagrant, poliţiştii au făcut o percheziţie la sediul unei societăţi comerciale din judeţul Braşov, iar acolo au găsit 900 de litri de kerosen, 550 de litri de motorină şi şase tone de păcură.

"În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 46 de ani din comuna Brebu ar fi sustras în perioada 31 august -13 octombrie a.c., cantitatea de 600 de litri combustibil din cantităţile transportate cu autocisterna aflată în dotare", au mai precizat poliţiştii.

Şoferul de TIR a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea luării unei măsuri preventive.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close