Antena 3 CNN Actualitate Soția lui Mihai Constantinescu, împietrită de durere: „A fost un om minunat. Cu suflet de copil”

Soția lui Mihai Constantinescu, împietrită de durere: „A fost un om minunat. Cu suflet de copil”

Soția lui Mihai Constantinescu, împietrită de durere: „A fost un om minunat. Cu suflet de copil”
31 Oct 2019   •   16:30

Împietrită de durere, Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, abia a putut articula câteva cuvinte în clipa despărțirii de omul pe care l-a iubit necondiționat.

„Ne-a lăsat o mare moștenire prin muzica lui. Au fost și mulți colegi de breaslă și le mulțumesc. A fost un om minunat, cu un suflet de copil”, a mărturisit Simona.

La biserică, soţiei cântăreţului i-a fost înmânată distincţia - Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler - oferită post-mortem artistului de preşedintele Iohannis, pentru întreaga carieră.

După slujba religioasă, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului, acoperit cu drapelul României, a fost scos din biserică în aplauzele oamenilor care l-au iubit şi admirat, care au ţinut să-l conducă pe ultimul drum.

Alături de familie, la biserică au fost prezenţi Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Mircea Romcescu, Horia Moculescu, Anca Ţurcaşiu, compozitorul Zsolt Kerestely, medicul Monica Pop.

Mihai Constantinescu a fost  înmormântat, tot joi, la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare. 

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu sotia
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close