Antena 3 CNN Actualitate Spartacus, liderul 'revoluției' de Paște din Rahova, și-a cerut scuze polițiștilor: 'Ami pare rău'

Spartacus, liderul 'revoluției' de Paște din Rahova, și-a cerut scuze polițiștilor: 'Ami pare rău'

'Spartacus Idolu Fetelor', așa cum s-a autointitulat pe Facebook tânărul care a pornit 'revoluția' de Paște din cartierul Rahova, și-a cerut scuze, tot prin intermediul rețelei de socializare, după o noapte petrecută în arest.

Spartacus, liderul 'revoluției' de Paște din Rahova, și-a cerut scuze polițiștilor: 'Ami pare rău'
Sursa foto: Facebook
20 Apr 2020   •   09:59

Bărbatul a fost cel care a început scandalul din cartierul Rahova, de noaptea trecută, atunci când sute de polițiști și jandarmi au intervenit pentru a-i liniști pe cei care s-au luat la bătaie cu polițiștii chemați de vecinii exasperați.

Într-un live pe Facebook, făcut înainte ca polițiștii să descindă în cartier, Spartacus, înconjurat de câțiva tineri, striga către polițiști: 'Așteptăm Poliția! Să vină Poliția! Revoluție! Revoluție!'.

Provocările 'spartanilor' au fost auzite de forțele de ordine, iar în scurt timp, sute de polițiști și jandarmi au decins în cartier pentru a restabili liniștea și ordinea publică.

Pentru a-i liniști pe scandalagii, polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.

Zeci de petrecăreți au fost săltați și duși la Poliție pentru audieri, printre aceștia numărându-se și Spartacus, cel care a inițiat scandalul.

În această dimineață, după o noapte petrecută în arestul Poliției, tânărul a revenit cu un mesaj de pace.

"Ami pare rau la domni politisti", a scris Spartacus pe Facebook.

×
Subiecte în articol: rahova
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close