Antena 3 CNN Actualitate Suspecţii în cazul fostului luptător ucis la Comăneşti s-au predat (VIDEO)

Suspecţii în cazul fostului luptător ucis la Comăneşti s-au predat (VIDEO)

Suspecţii în cazul fostului luptător ucis la Comăneşti s-au predat (VIDEO)
Sursa foto: Suspecti
15 Iul 2009   •   17:54

Cazul fostului luptător, ucis la Comăneşti, s-ar putea rezolva mai repede decât se aştepta. Doi bărbaţi, suspecţi de uciderea acestuia, s-au predat. Unul, marţi seară. Altul, miercuri dimineaţă.

Se pare că cei doi nu au mai suportat presiunea şi au decis să iasă din ascunzători.

Unul dintre ei le-a spus însă senin anchetatorilor că nu are nicio vină în moartea luptătorului. Vinovată ar fi victima, care ar fi început scandalul.

Imaginile de pe camerele de supraveghere şi martorii îl contrazic, însă.

Marţi seară, tânărul s-a predat poliţiei din Moineşti, după ce a auzit că rudele sale sunt reţinute de poliţişti pentru audieri. Suspectul le-a povestit totul poliţiştilor, fără nicio urmă de remuşcare.

Camerele de supraveghere au arătat exact ce s-a întâmplat şi nu lasă prea mult loc de interpretări. Încăierarea a durat numai câteva secunde, iar fostul luptător a căzut secerat, înjunghiat în cap şi piept.

Pe lângă imagini, sunt şi mărturiile celor care au fost prezenţi în discotecă. Anchetatorii au din ce în ce mai mulţi martori.

Damian Ungureanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Ambii suspecţi vor fi acuzaţi de omor deosebit de grav.

Între timp, familia luptătorului se pregăteşte de înmormântare. Curtea casei părinteşti este plină de coroane de flori. Pe toate scrie cât de iubit a fost, este şi va fi Dan Primicheru.



Observator




×
Subiecte în articol: criminali
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close