Antena 3 CNN Actualitate Tânăr mort în condiţii suspecte după ce s-a zgâriat la picior. Familia acuză medicii de malpraxis: "L-au lăsat să moară"

Tânăr mort în condiţii suspecte după ce s-a zgâriat la picior. Familia acuză medicii de malpraxis: "L-au lăsat să moară"

Tânăr mort în condiţii suspecte după ce s-a zgâriat la picior. Familia acuză medicii de malpraxis: "L-au lăsat să moară"
Sursa foto: Foto captura Antena 3
30 Apr 2015   •   17:45

Un tânăr de 26 de ani dintr-o comună vasluiană a murit după ce s-a zgâriat la picior, într-o sârmă. Medicii l-au operat de două ori, dar starea lui s-a agravat. A făcut cangrenă şi nu a mai putut fi salvat.

Acum, rudele tânărului sunt hotărâte să dea medicii în judecată pentru malpraxis.

Tânărul s-a zgâriat într-o sârmă, în timp ce lucra pe câmp. Când a început să se simtă rău s-a dus la spitalul din Bârlad.

Tânărul a fost operat de medicii din Bârlad, însă starea lui de sănătate s-a complicat, aşa că a fost trimis după o săptămână la spitalul din Iaşi. Doctorii de acolo nu au mai putut să îi salveze viaţa.

Medicii din Bârlad se consideră nevinovaţi.

Reprezentanţii Directiei de Sănătate Publică Suceava au deschis o anchetă şi au sesizat Colegiul Medicilpr pentru a afla dacă au fost respectate toate procedurile medicale şi, respectiv, dacă medicii i-au administrat tânărului ser anticangrenos.

×
Subiecte în articol: malpraxis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close