Antena 3 CNN Actualitate Tânăra înjunghiată în gara Bartolomeu are pareză de nerv facial

Tânăra înjunghiată în gara Bartolomeu are pareză de nerv facial

Tânăra înjunghiată în gara Bartolomeu are pareză de nerv facial
Sursa foto: Foto: hisislondon.co.uk
09 Feb 2013   •   15:25
Update 15:25 - Adolescenta de 16 ani care a fost înjunghiată, vineri seară, pe peronul gării Bartolomeu din Braşov este internată la Spitalul de Pediatrie din municipiu, cu leziuni la faţă şi la o mână, având "pareză de nerv facial", conform Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov, Gabriela Chiţea, iniţial fata a fost adusă la această unitate şi i-au fost făcute investigaţii la computerul tomograf, constatându-se că nu are leziuni interne la cap.
   
Ulterior, adolescenta a fost transferată la Spitalului de Pediatrie.
   
Directorul Spitalului de Pediatrie Braşov, dr. Ioan Mâzgărean, a a declarat sâmbătă că fata are "pareză de nerv facial", conform Mediafax.
   
"O pareză de nerv facial se reface destul de repede. Nu pune viaţa în pericol?, a spus managerul spitalului.

-------------------

O adolescentă de 16 ani, care aştepta trenul în gara Bartolomeu din Braşov, a fost înjunghiată în zona gâtului şi la mână, vineri seară, în jurul orei 19.00, de un bărbat de circa 40 de ani care s-a năpustit asupra ei fără niciun motiv, acesta fiind imobilizat de un poliţist care se afla în gară.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Ioan Necşulescu, incidentul s-a petrecut la ora 19.10, în gara Bartolomeu, conform Mediafax.
   
Adolescenta se afla pe peronul gării Bartolomeu, unde aştepta un tren, iar la un moment dat un bărbat de aproximativ 40 de ani, în stare de ebrietate, a sărit cu un cuţit la gâtul fetei.
   
"Fata se afla pe peron, iar un cioban din Zărneşti, aflat în stare de ebrietate, fără niciun motiv a sărit la gâtul fetei cu un cuţit. Fata a avut prezenţă de spirit şi s-a apărat, dar a fost tăiată în zona gâtului şi la un tendon al unei mâini", a declarat Necşulescu.
   
Incidentul a fost văzut de un poliţist care era de serviciu în zonă, iar acesta a sărit în ajutorul fetei.
   
Poliţistul s-a luptat cu individul şi l-a imobilizat, fiind şi el uşor rănit.
   
În prezent, tânăra se află la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri, iar agresorul a fost reţinut şi condus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

×
Subiecte în articol: tanara Brașov mana gat injunghiere politist
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close