Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a ucis un elev la Craiova, cercetat pentru omor calificat: ?Asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!"

Tânărul care a ucis un elev la Craiova, cercetat pentru omor calificat: ?Asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!"

Tânărul care a ucis un elev la Craiova, cercetat pentru omor calificat: ?Asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!"
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Oct 2010   •   08:14

Tânărul care a ucis un elev şi a rănit un altul, în apropierea unui liceu din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore şi cercetat pentru omor calificat. Procurorii vor cere vineri emiterea unui mandat de arestare pe numele acestuia.

În faţa anchetatorilor, ucigaşul a susţinut că nu a vrut să-l ucidă pe elevul de 17 ani, ci doar să-l intimideze. La finalul audierilor, reacţia pe care a avut-o autorul crimei a fost una care i-a şocat până şi pe procurori. ?Ei, asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!", pare să fi spus agresorul, potrivit unor surse judiciare citate de Adevărul.

Băiatul de clasa a XI-a a fost ucis chiar în apropierea liceului la care învăţa, de către fratele unui coleg cu care avusese un conflict mai vechi. Tânărul a fost înjunghiat direct în inimă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el, deşi au încercat să-l resusciteze sub ochii îngroziţi ai părinţilor şi colegilor.

Ca o ironie a sorţii, tânărul ucis era preocupat de soarta deţinuţilor. În urmă cu câteva zile, băiatul a mers cu colegii să discute cu deţinuţii din penitenciarul Craiova.

La câteva ore de la producerea incidentului soldat şi cu rănirea unui alt elev, la Craiova a sosit să supravegheze mersul anchetei Traian Igaş, proaspătul ministru de Interne. Şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu a cerut o anchetă în acest caz.

Reprezentanţii Parchetului Dolj au susţinut o conferinţă de presă în care au prezentat filmul tragediei produse joi şi amănunte referitoare la anchetă.

Declaraţii oficiale referitoare la cursul anchetei:

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Craiova omor calificat inchisoare elev
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close