Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Roxanei Donisan povesteşte, cu lacrimi în ochi, cum a aflat că fiica sa a fost ucisă de rechin: "Acela a fost primul semnal la care am tresărit"

Tatăl Roxanei Donisan povesteşte, cu lacrimi în ochi, cum a aflat că fiica sa a fost ucisă de rechin: "Acela a fost primul semnal la care am tresărit"

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt povesteşte cu lacrimi în ochi momentul în care a aflat de la televizor că fata lui a murit. 

Tatăl Roxanei Donisan povesteşte, cu lacrimi în ochi, cum a aflat că fiica sa a fost ucisă de rechin: "Acela a fost primul semnal la care am tresărit"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2022   •   13:31

Omul a dezvăluit că femeia a nu a mers după geamandură când a fost sfâşiată de rechin

Ea a reuşit să scape şi să ajungă la mal, însă în cele din urmă a murit. 

"Geamandura e la maxim 2 metri unde a agăţat-o rechinul, că şi pozele luate din mass-media, din televiziune practic provin de la un turist de pe vasul de croazieră care era imediat dincolo de geamandură şi el practic a alertat.

Acela a fost primul semnal la care noi am tresărit. Tot de la televiziune am auzit că e o femeie româncă de 40 de ani.

Şi apoi a venit poliţia la uşă să ne ceară date personale şi dacă într-adevăr locuieşte aici.

M-a sunat consulul din Egipt care practic a pus ştampila că e vorba de fata noastră. 

(…) A reuşit să ajungă totuşi până la mal, să înoate până la mal, asta spune că nu era o distanţă mare, confirmă şi ceea ce cel de pe vas care filmase lupta, că dacă era dincolo de geamandură nu mai ajungea ea la mal”, a povestit tatăl femeii, la Antena 3.

Un turist a fotografiat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin. "Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze. Ea a ajuns până la geamandură"

Turistul care a alertat autorităţile în cazul româncei atacate de rechin în Egipt a făcut şi poze în momentul tragediei, spune tatăl victimei.

"Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură (…) El a alertat autoritățile", spune tatăl Roxanei Donisan, femeia atacată de rechin în Egipt, potrivit monitorulsv.ro.

"Ea a ajuns până la geamandură. Acolo apa e de maximum 2 metri, unde a înhățat-o rechinul", a explicat tatăl victimei.

Suceveanca, în vârstă de 40 de ani, înota în momentul în care a fost atacată de rechin

Roxana Donisan era angajată la Direcția de Finanțe Suceava, își cumpărase un sejur mai lung în Egipt, destinație pe care o îndrăgea.

Suceveanca, în vârstă de 40 de ani, înota în momentul în care a fost atacată. Cadavrul ei a fost găsit la doar 600 de metri de o altă femeie căzută victimă unui rechin.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută, în golful adăpostit Sahl Hasheesh, un oraș de coastă aflat la aproximativ 20 de kilometri sud de Hurghada.

×
Subiecte în articol: Roxana Donisan rechin Egipt
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close