Antena 3 CNN Actualitate Locale Un turist a fotografiat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin. "Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze. Ea a ajuns până la geamandură"

Un turist a fotografiat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin. "Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze. Ea a ajuns până la geamandură"

Turistul care a alertat autorităţile în cazul româncei atacate de rechin în Egipt a făcut şi poze în momentul tragediei, spune tatăl victimei.

Un turist a fotografiat momentul în care Roxana Donisan este atacată de rechin. "Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze. Ea a ajuns până la geamandură"
Sursa foto: Facebook/freeimages.com
de Georgiana Adam    |    07 Iul 2022   •   09:34

"Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură (…) El a alertat autoritățile", spune tatăl Roxanei Donisan, femeia atacată de rechin în Egipt, potrivit monitorulsv.ro.

"Ea a ajuns până la geamandură. Acolo apa e de maximum 2 metri, unde a înhățat-o rechinul. 

Tatăl Roxanei Donisan: "Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură. El a alertat autorităţile"

Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură. El a alertat... 

Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze. (...) Când a venit poliția la ușă să ne ceară date personale și a întrebat dacă locuiește aici, mi-a cerut numărul de telefon, i l-am dat și n-a trecut un sfert de oră și m-a sunat consulul din Egipt, care a spus că e vorba de fata noastră. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prima informație a fost că a reușit să ajungă până la mal, asta înseamnă că nu era distanță mare și confirmă că de pe vas cineva filmase lupta. 

De la societatea de turism mi-au spus ce mi-a spus și consulul. Am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem", a explicat tatăl victimei.

Roxana Donisan era angajată la Direcția de Finanțe Suceava, își cumpărase un sejur mai lung în Egipt, destinație pe care o îndrăgea.

Suceveanca, în vârstă de 40 de ani, înota în momentul în care a fost atacată de rechin

Suceveanca, în vârstă de 40 de ani, înota în momentul în care a fost atacată. Cadavrul ei a fost găsit la doar 600 de metri de o altă femeie căzută victimă unui rechin.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută, în golful adăpostit Sahl Hasheesh, un oraș de coastă aflat la aproximativ 20 de kilometri sud de Hurghada.

×
Subiecte în articol: Roxana Donisan rechin Egipt filmare
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close