Antena 3 CNN Actualitate Tatăl lui Şerban Huidu: E tânăr şi va rezista! Şi-a recunoscut soţia, i-a strâns mâna

Tatăl lui Şerban Huidu: E tânăr şi va rezista! Şi-a recunoscut soţia, i-a strâns mâna

Tatăl lui Şerban Huidu: E tânăr şi va rezista! Şi-a recunoscut soţia, i-a strâns mâna
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Dec 2010   •   16:24

Tatăl lui Şerban Huidu este optimist în ceea ce priveşte şansele ca băiatul său să-şi revină. El a rămas la Bucureşti, dar ţine legătura în permanenţă cu restul familiei care se află acum lângă Şerban.

"La ora actuală ştiu că este într-o stare stabilă, să zicem aşa. (...) Din cate stiu de la familie, starea de coma a fost provocata în aşa fel încât să protejeze creierul, să fie cât mai bine irigat şi ferit de şocuri", a declarat Florin Huidu, într-un interviu acordat exclusiv postului Antena 3.

"Înţeleg că a recunoscut-o pe Crstina (n.r. soţia lui Şerban), că i-a strâns mâna. Suntem bulversaţi, toată noapte am aşteptat orice fel de veste", a povestit tatăl lui Şerban.

"Nu ne gândim la lucruri rele. Am aflat de la un profesor că, dacă era mai dramatic, trebuia operat imediat. (...) Şerban al meu e tânăr şi va rezista!", a mai spus Florin Huidu.

Florin Huidu: Şerban al meu e tânăr, va rezista


Interviul a fost realizat cu puţin timp înainte ca medicii din Austria să anunţe, într-o conferinţă de presă, în ce stare se află Huidu şi care sunt paşii următori. Aceştia au anunţat că nu îl vor supune unei intervenţii chirurgicale şi că vor încerca să îl trezească treptat din coma artificială.

Fratele lui Şerban Huidu a mers la spitalul din Innsbruck pentru a fi alături de fratele său. Acesta spune că starea realizatorului TV este stabilă şi că medicii au un pronostic bun în ceea ce priveşte evoluţia acestuia.

„Starea lui este bună, în momentul de faţă este stabil,medicii sunt ok. A fost un accident banal, a ocolit copii...înţeleg că a sărit din schiuri şi s-a lovit de copac”, a declarat Vlad Huidu, fratele lui Şerban.

Fratele lui Şerban Huidu, despre accident

×
Subiecte în articol: tata Serban Huidu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close