Antena 3 CNN Actualitate Tatăl unuia dintre tinerii morți în Colectiv: Pentru noi, în fiecare zi e o parte din 30 octombrie

Tatăl unuia dintre tinerii morți în Colectiv: Pentru noi, în fiecare zi e o parte din 30 octombrie

Incendiul din Colectiv a frânt aripile a 64 de tineri nevinovați, cu un viitor promițător în față, și a lăsat atâtea familii îndurerate pentru o viață întreagă. Este și cazul directorului Șantierului din Cernavodă, Dorin Bucă, care și-a pierdut fiul în urma tragediei din 30 octombrie.

Tatăl unuia dintre tinerii morți în Colectiv: Pentru noi, în fiecare zi e o parte din 30 octombrie
de Claudia Simion    |    30 Oct 2018   •   15:24

Pentru părinții lui Andrei, coșmarul din acea zi se repetă în mod constant.

„Pentru noi, ziua de 30 octombrie este o zi care s-a multiplicat. Pentru noi, în fiecare dimineaţă e o parte din 30 octombrie. Şi când ne culcăm e o parte din 30 octombrie. Şi peste zi e un 30 octombrie. Nu e doar 30 octombrie o zi în calendar“, spune părintele.

În ciuda tragediei care le-a răpit fiul, familia Bucă a găsit puterea să mai aducă pe lume un copil. Astăzi, Andreea Gabriela împlinește un an și șapte luni. „Este născută tot într-o zi de 30, pe 30 aprilie, la ora la care a murit Andrei. I-am pus numele Andreea în memoria lui, iar Gabriela pentru că am aflat de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril că vom avea o fetiţă“, a spus Dorin Bucă.

Andrei Petru Bucă a murit la doar 29 de ani. Era un arhitect extrem de pasionat, dar pe lângă profesia lui, iubea și muzica rock. Andrei a mers la concertul trupei „Goodbye to Gravity” împreună cu un prieten foarte bun care îl cunoștea pe unul dintre chitariști. Însă, seara care promitea a fi o adevărată distracție s-a transformat în coșmar, unul din care Andrei și Ioan nu au mai reușit să scape. 


 

×
Subiecte în articol: incendiu parintii colectiv
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close