Antena 3 CNN Actualitate Tavanul unui imobil s-a prăbușit peste mai mulți muncitori, în Apahida, județul Cluj! Intervenție de urgență a salvatorilor

Tavanul unui imobil s-a prăbușit peste mai mulți muncitori, în Apahida, județul Cluj! Intervenție de urgență a salvatorilor

Mai mulți bărbați, care lucrau la un imobil, au fost prinși sub tavanul care s-a prăbușit peste ei, în Apahida, Cluj.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   09:52

UPDATE

Polițiștii din Cluj au deschis un dosar penal după ce tavanul unui imobil, aflat în reabilitare, în localitatea Apahida, s-a prăbușit joi dimineața peste muncitori. Patru bărbați au fost duși la spital.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, care efectuau lucrări de reabilitare a imobilului, moment în care tavanul și acoperișul clădirii s-au prăbușit peste ei.

Bărbații au fost preluați, în stare de conștientă, de echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru mai multe investigații. Polițiștii anunță că fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Știrea inițială

Tavanul unui imobil din localitatea Apahida, județul Cluj, s-a prăbușit în această dimineață peste mai mulți muncitori. 

ISU Cluj a anunțat că intervine joi dimineața după ce tavanul unui imobil, aflat în lucrări de reabilitare, de pe strada Libertății din localitatea Apahida, s-a prăbușit peste mai mulți muncitori.

La fața locului acționează trei autospeciale și 4 ambulanțe SMURD.

"Din primele evaluări, doi dintre bărbați au suferit traumatisme mai grave și a fost necesară extragerea de sub dărâmături de către pompieri. Toți cei patru bărbați care au primit asistență medicală la fața locului sunt în acest moment transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Toți sunt conștienți, chiar dacă doi dintre ei au suferit traumatisme mai grave și a fost necesară extragerea lor de către pompieri. La fața locului au acționat trei autospeciale, precum și patru ambulanțe SMURD", a transmis Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj.

 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close