Antena 3 CNN Actualitate Teatrul Elisabeta vă aduce spectacole în aer liber. Unde vă puteți bucura de piesele mult iubite

Teatrul Elisabeta vă aduce spectacole în aer liber. Unde vă puteți bucura de piesele mult iubite

După luni în care nu am putut merge la spectacole, actorii Teatrului Elisabeta, unul dintre cele mai prestigioase din București ne așteapă vara aceasta cu patru piese eveniment în aer liber.

Teatrul Elisabeta vă aduce spectacole în aer liber. Unde vă puteți bucura de piesele mult iubite
Sursa foto: Antena 3
de Diana Ionescu    |    17 Iul 2020   •   20:40

Prima pe listă este o comedia savuroasă care s-a jucat cu casa închisă încă de la prima reprezentație: „Pe 1 august vom juca piesa „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”. Sunt comedii care bine-dispun, sunt spectacole lucrate. Actorul dacă nu are cum să se adreseze, suferă. Mi-aș dori ca oamenii să nu creadă deși trecem prin momente grele, că se poate fără teatru”, ne-a spus actrița Alexandra Velniciuc.

Piesele au fost alese special pentru a fi jucate în aer liber: „Am ales acele piese pentru care adaptarea este mai simplă pentru aer liber, nu orice piesă se pretează să ieși cu ea”, a explicat regizorul Șerban Puiu în rubrica „Pe cuvânt”.  

Dacă ați tânjit după întâlnirea cu actorii și visați la o porție bună de râs și relaxare, notați cu atenție 

Urmează o lună plină de spectacole: „O să avem patru reprezentații, două în amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Național și două în Herăstrău. Începem cu „Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”pe 1 august. Apoi, vom avea o piesă în Herăstru pe data de 8 august în regia Taniei Popa, care a și debutat cu acestă piesă: „Ghici cine te sună”, o comedia care te pune cumva la încercare. Ne reîntorcem în amfiteatrul Mihai Eminescu pe data de 22 august, cu o piesă care a avut premiera în 2015, „Las că știm noi!” Revenim în grădina de vară Herestru cu „Puricele în ureche”, ne-a spus președintele asociației culturale Teatrul Independent Elisabeta, Mihaela Drăgan. 

Piesele în aer liber, o tradiție a Teatrului Elisabeta 

Nu e prima dată când actorii joacă în aer liber, e deja o tradiție ca pe timpul verii actorii Teatrului Elisabeta să continue să se întâlnească cu publicul la specatcole în grădini de vară sau pe litoral. Acum o vor face la fel, dar cu cu respectarea tuturor regulilor impuse de pandemie.

Actorii teatrului abia așteaptă întâlnirea cu noi, ei vor fi primii care vor citi pe chipurile noastre cum ne-a schimbat acestă perioadă cu care niu ne-am mai confruntat niciodată. Tocmai acestă legătură strânsă dintre actori și public a făcut ca Teatrul Elisabeta să fie unul dintre cele mai iubite din Capitală. 

Teatrul Elisabeta vă aduce spectacole în aer liber

×
Subiecte în articol: teatrul elisabeta Pe cuvant teatru
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close