Antena 3 Actualitate Test șocant dat de o profesoară elevilor ei: Pe cine ați executa?

Test șocant dat de o profesoară elevilor ei: Pe cine ați executa?

28 Sep 2016   •   22:02
Test șocant dat de o profesoară elevilor ei: Pe cine ați executa?

Scandal monstru la Târgu Jiu! Directoarea unei școli a scandalizat o țară întreagă, după ce le-a pus elevilor o întrebare desprinsă parcă din testele psihologice. ”Dacă mâine ar fi ultima zi din viața voastră, pe cine ați vrea să executați? Profesoara spune că a încercat să-i amuze pe elevii la banchetul de final de an. Gluma ei n-a fost însă gustată de superiorii ei, scrie Libertatea.

Întrebarea șocantă a fost adresată de Livia Zamfir, directoarea școlii ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Elevii participau la un banchet organizat, în vară,  la sfârșitul clasei a opta. Amuzați, adolescenții au fost încurajați să dea ofere răspunsuri cât mai trăznite. Așa că micii petrecăreți, dar și alți dascăli prezenți la chef, au spus cu zâmbetul pe buze că vor să-l execute pe ”Florin Salam, pe profesorul de matematică sau pe toate persoanele constipate.

Întrebare controversată pentru elevi

Directoarea școlii a spus că a pus întrebarea doar ca să-i înveselească pe copii.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Gorj susțin că nu pot aplica sancțiuni pentru gluma nepotrivită. Profesoara va fi audiată însă în cadrul unei comisii de cercetare disciplinară din cadrul școlii.

Și responsabilii de la Protecția Copilului au aflat despre cazul scandalos și le recomandă dascălilor să se comporte decent în timpul orelor, dar și în afara acestora.

Pentru moment, școala nu a demarat încă o anchetă, în urma apariției imaginilor revoltătoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close