Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. Un Dj de 20 de ani s-a sinucis din cauza unei decepţii în dragoste

Timişoara. Un Dj de 20 de ani s-a sinucis din cauza unei decepţii în dragoste

Timişoara. Un Dj de 20 de ani s-a sinucis din cauza unei decepţii în dragoste
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Feb 2011   •   15:17

La doar 20 de ani, un tânăr DJ din Timişoara şi-a încheiat socotelile cu viaţa din cauza unei decepţii în dragoste. Acum un an iubita lui l-a părăsit şi de atunci n-a mai fost la fel. Băiatul a ajuns chiar şi în grija unui psihiatru, după o tentativă de suicid eşuată, dar nici asta nu l-a ajutat. Ieri tânărul a încercat din nou să-şi pună capăt zilelor. Din păcate de această dată a reuşit.

"Era un copil minunat, nu ştiu ce să spun! Respectuos... Eu nu am ce să spun de el!"

Aşa şi-l amintesc pe Andrei cei care l-au cunoscut. Tânărul a reuşit să-şi facă un nume în lumea muzicii şi părea să aibă toată viaţa înainte. Totul s-a schimbat în urmă cu un an când iubita sa a decis să-l părăsească.

Asta l-a distrus pe Andrei. A încercat să se refugieze în muzică, dar nici asta nu l-a ajutat să o uite pe fosta iubită.

În urmă cu ceva timp tânărul a încercat să-şi pună capăt zilelor. Atunci părinţii săi au decis să-l ducă la psihiatru. Nici asta nu a ajutat. În ultimele săptămâni tânărul era tot mai abătut. Ieri a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa. De această dată a reuşit. Tatăl său l-a găsit fără suflare în casă. Băiatul era spânzurat.

Cu inimile sfâşiate de durere, părinţii băiatului se pregătesc acum să îl ducă pe ultimul drum.

 

×
Subiecte în articol: Timisoara spanzurat dj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close