Antena 3 CNN Actualitate TOLO.ro: Florin Secureanu își caută aliați în lumea politică. Un nume important apare în toată povestea

TOLO.ro: Florin Secureanu își caută aliați în lumea politică. Un nume important apare în toată povestea

TOLO.ro: Florin Secureanu își caută aliați în lumea politică. Un nume important apare în toată povestea
14 Dec 2016   •   08:36

UPDATE: Gabirela Firea, Primarul General al Capitalei, a reacționat după publicarea articolului îi care îi este pomenit numele

Reacția Primarului General:

”In legatura cu articolul din gsp.ro, declar urmatoarele: Sunt dezamagita ca cetatean si fost jurnalist, de modul in care poti aduce prejudicii de imagine unei persoane, fara sa o acuzi de nimic concret – pentru ca nici nu imi este imputabil nimic -, dar totusi sa ii amesteci numele in tot felul de presupuse scheme ilegale sau la limita legii. Nu am nici cea mai vaga legatura cu acestea, dar am un mare pacat: am o pozitie de mare responsabilitate si vizibilitate, prin votul bucurestenilor, iar numele meu este oricum notoriu, motive suficiente pentru a creste tirajul unui ziar sau numarul de accesari pe online, prin simpla invocare a numelui meu, chiar daca acest lucru se face fara probe si la a saptea relatare. Daca aceasta campanie de vadita incercare de defaimare a mea nu va inceta, imi rezerv dreptul de a ma apara in justitie. Gabriela Firea, Primar General al Capitalei”

Știrea inițială

Continuă seria dezvăluirilor legate de Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului ”Malaxa”. Potrivit Tolo.ro, Secureanu își caută acum aliați în mediul politic, pentru a nu dezvălui informații compromițătoare.

”Scandalul meu se va întoarce împotriva Gabrielei Firea”, spune Florin Secureanu amicilor săi.

Este luni, 28 noiembrie 2016, cînd primul articol vede lumina tiparului.

Din acest moment, managerul de la „Malaxa” își anunță fiecare apropiat cu care ia legătura: ”Am o înregistrare clară a întîlnirii cu Eduard Armeanu, care a spus că a venit în numele primarului Firea. , așa mi-a zis Armeanu”.

De-a lungul timpului, șeful de spital rostește numele mai multor politicieni, din diverse partide, dar acum insistă pe cel al Gabrielei Firea.

Poate fi încă o laudă a unui megaloman. Că dă, că are, că știe.

Oamenii care îl cunosc insistă însă: ”Are înregistrări!”.

”Secureanu a anticipat că PSD va cîștiga alegerile și caută sprijin, amenințînd că altfel va face dezvăluiri despre ce i-a cerut Armeanu”, explică unul dintre cunoscuții celui care acum este în arest pe 29 de zile și se pregătește să facă apel.

Cine este Eduard Armeanu?

”Discuția cu fraierul de director Armeanu de la Primărie este limpede! Am înregistrarea în care se aude și se înțelege clar, fără ocolișuri, ce mi-a cerut Armeanu în numele Gabrielei Firea”Florin Secureanu către un amic

STUDENȚII DE LA ”TITU MAIORESCU”: ”SECUREANU ȘI ARMEANU NU VIN DELOC LA ORE!”

În 12 martie 2015, 11 studenți și cadre didactice de la ”Titu Maiorescu” fac o plîngere către decanat.

Ei reclamă că nu i-au văzut la curs pe profesorul lor Florin Secureanu și pe alți doi profesori.

Unul dintre dascălii inexistenți ai viitorilor medici și asistenți este chiar Eduard Armeanu!

Armeanu și Secureanu predau pe hîrtie la cea mai mare facultate privată de medicină din România.

Secureanu ajunge conferențiar în mai 2012.

Mai multe pe TOLO.ro

×
Subiecte în articol: tolo.ro dezvaluiri Florin Secureanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close