Traian Băsescu, despre înregistrarea lui Sebastian Ghiţă: „Sunt sigur 99% că el a făcut-o”

15 Ian 2017   •   22:33
Traian Băsescu, despre înregistrarea lui Sebastian Ghiţă: „Sunt sigur 99% că el a făcut-o” Foto: Facebook

Fostul președinte Traian Băsescu susţine că este 99% sigur că Sebastian Ghiţă este cel care l-a înregistrat, fără să-i ceară acordul, dar și faptul că în respectiva discuție el a vorbit despre mai multe lucruri, pe care le va detalia în fața Parchetului.

”Eu sunt furios pe Ghiţă pentru că şi-a permis să mă înregistreze stând cu mine la masă. Da (confirmă înregistrarea - n.r.). E editată imprimarea, le-a lipit puţin şi a dat schimbări de sens consistente. Nu vreau să discut pentru că o să merg la Parchet probabil, Parchetul a declanşat o anchetă. Însă faptul că stă la masă cu mine şi mă înregistrează...”, a spus fostul şef al statului la B1 TV.

Întrebat dacă Sebastian Ghiţă, personal l-a înregistrat, Băsescu a spus: ”Eu sunt 99% că da. (...) Au fost discuţii, mai era un ziarist, stăteam de vorbă şi probabil şi-a folosit telefonul pe năravurile pe care le are. A fost o discuţie liberă, eu am discutat mai multe - şi de nedreptatea cu fratele meu, şi de Ioana cu provocatorii, şi de nepot cu provocatori”.

 

Parteneri
x close