Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, o nouă intervenție în dosarul fratelui său. Acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

Traian Băsescu, o nouă intervenție în dosarul fratelui său. Acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

Traian Băsescu, o nouă intervenție în dosarul fratelui său. Acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis
13 Iun 2016   •   12:23

Traian Băsescu a comentat, luni, pe Facebook decizia președintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Livia Stanciu judecător la Curtea Constituțională a României.

''Ieri seară, am afirmat la un post de televiziune că doamna Livia Stanciu a fost numită de Peşedintele Iohannis în funcţia de judecător la CCR ca recompensă pentru serviciile făcute acestuia din urmă. Mă refeream la amânarea procesului de incompatibilitate şi la aprobarea judecării revizuirii şi strămutării procesului casei din Sibiu. Şi îmi menţin afirmaţia.
Mulţi au strigat “blasfemie”. Eu spun categoric, nu!
Şi iată de ce. Atâta timp cât în procesul fratelui meu, săptămâna trecută, în şedinţa publică a Curţii de Apel Constanţa, un procuror DNA afirmă nici mai mult, nici mai puţin, că, eu în calitate de Preşedinte al României, puteam face intervenţii la Curtea de Apel Craiova în favoarea lui Bercea Mondial (dacă tot nu au găsit probe ale intervenţiei fratelui meu), fără nicio urmă de probă, mă simt absolut liber să fac orice afirmaţie despre orice magistrat din România.
Până la urmă, şi magistraţii sunt obligaţi la minimă decenţă'', a scris fostul președinte Traian Băsescu.

sursa: Facebook

×
Subiecte în articol: livia stanciu Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close