Antena 3 CNN Actualitate Trei din cele 33 de victime ale accidentului, transportate cu elicopterul la Bucureşti. O femeie este în stare foarte gravă

Trei din cele 33 de victime ale accidentului, transportate cu elicopterul la Bucureşti. O femeie este în stare foarte gravă

Trei din cele 33 de victime ale accidentului, transportate cu elicopterul la Bucureşti. O femeie este în stare foarte gravă
Sursa foto: Foto: ziarelive.ro
de O.P.    |    27 Apr 2012   •   05:50
Trei din cele 33 de victime ale accidentului în care a fost implicat autobuzul cu 38 de pasageri, au fost aduse cu elicopterele la Bucureşti.

Reprezentanţii firmei de transport căreia îi aparţine vehiculul susţin că acesta a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat din cauza unei defecţiuni provocate de starea proastă a drumului.

Autobuzul transporta 38 de muncitori de la o societate din Mărăcineni şi urma să ajungă în Mioveni.La jumătatea drumului, autobuzul s-a răsturnat, în zona unui pod care traversează o cale ferată. ranitii au iesit din microbuz care cum au putut. Mai multe ambulanţe au transportat o parte din victime la spitalele din Mioveni şi Piteşti.

3 persoane grav rănite au fost transportate de un elicopter SMURD şi unul al  Ministerului de Interne, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Reprezentanţii firmei de transport căreia îi aparţinea autobuzul, susţin că accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de direcţie, provocată de starea proastă a drumului.

Dintre victime, o femeie de 43 de ani,  este în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveste şansele de supravieţuire.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close