Antena 3 CNN Actualitate Trei tineri la un pas de înec pe o plajă din Jupiter (VIDEO)

Trei tineri la un pas de înec pe o plajă din Jupiter (VIDEO)

Trei tineri la un pas de înec pe o plajă din Jupiter (VIDEO)
23 Aug 2010   •   09:24

Trei tineri au fost la un pas de moarte duminică pe o plajă din Jupiter. Deşi era arborat steagul roşu, care interzice intrarea în apă, tinerii s-au aventurat în valurile mari. Au fost prinşi imediat de curenţi şi traşi sub apă. Salvamarii au intervenit şi au reuşit să-i scoată pe toţi la timp. Unul dintre bărbaţi a avut nevoie de resuscitare şi a fost dus la spitalul din Mangalia.

Marea este foarte agitată şi curenţii sunt atât de puternici, încât puţini sunt cei care îndrăznesc să se avânte în larg. Nici ambarcaţiunile nu s-au încumetat în ultimele zile pe mare. Cei trei tineri au fost însă inconştienţi şi au riscat. Au fost la un pas să-şi piardă viaţa.

Doi dintre bărbaţii care s-au avântat în larg au fost scoşi rapid din apă. Pe al treilea, salvatorii au crezut iniţial că l-au pierdut. Au ieşit până la urmă cu tânărul pe braţe şi au început să-l resusciteze. Salvamarii au făcut eforturi disperate. Tânărul a răspuns cu greu manevrelor de resuscitare.

Accidentul s-a petrecut pe o plajă din Jupiter. Şezlongurile erau pline şi zeci de turişti s-au adunat în jurul victimei. Până a venit salvarea, unul dintre salvatori a stat tot timpul la telefon cu un medic, ca să nu facă vreun pas greşit. Bărbatul care era să se înece a fost dus la spitalul din Mangalia, dar nu a avut nevoie de spitalizare.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: inec tineri Jupiter salvamari
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close