Antena 3 CNN Actualitate Tudor Ciuhodaru despre pacienta dusă cu roaba la ambulanță: "Este inadmisibil să ajungem în astfel de situaţii"

Tudor Ciuhodaru despre pacienta dusă cu roaba la ambulanță: "Este inadmisibil să ajungem în astfel de situaţii"

Tudor Ciuhodaru a vorbit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre incidentul petrecut la Iaşi, unde o pacientă a fost transportată din faţa blocului către ambulanță cu o roabă.

Tudor Ciuhodaru despre pacienta dusă cu roaba la ambulanță: "Este inadmisibil să ajungem în astfel de situaţii"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    22 Dec 2022   •   15:50

Tudor Ciuhodaru spune că este inadmisibil ca în România secolului XXI să se poată întâmpla așa ceva:

"Este inadmisibil ca secolului 21 să se întâmple așa ceva. Indolenţa, incompetența, nerespectarea regulilor elementare, de bun simț, ca să nu zic a procedurilor medicale, sa ajungem în astfel de situații", a declarat Tudor Ciuhodaru, pentru Antena 3 CNN.

"Transportul deficitar poate să agraveze anumite leziuni sau să ducă la numeroase complicații. Dincolo de procedurile medicale, şi-ar lăsa cineva mama bolavă să fie transporată cu o roabă?", a mai spus Tudor Ciuhodaru.

În imaginile publicate pe aplicația de socializare Tik Tok se observă cum o femeie pacientă din Iaşi a fost transportată spre ambulantă cu o roabă.

De acolo femeia este preluată de brancardier și urcată în mașină. Se pare că targa cu care ar fi trebuit să fie transportată era defectă.

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close