Antena 3 CNN Actualitate Tudor Gheorghe a amânat concertul de Crăciun de la Sala Palatului: "Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit"

Tudor Gheorghe a amânat concertul de Crăciun de la Sala Palatului: "Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit"

Maestrul Tudor Gheorghe a decis să-și amâne spectacolul „Valsurile mele”, de la Sala Palatului, din cauza problemelor de sănătate. Ce mesaj le-a transmis românilor.

Tudor Gheorghe a amânat concertul de Crăciun de la Sala Palatului: "Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit"
Sursa foto: Facebook Tudor Gheorghe
de Claudia Popovici    |    22 Dec 2022   •   18:00

Tudor Gheorghe a fost nevoit să amâne întâlnirea cu publicul la Sala Palatului, din cauza problemelor de sănătate. Astfel, concertul său a fost reprogramat pentru data de 12 ianuarie 2023, tot la Sala Palatului, de la ora 19.00.

"Dragii mei,

Îmi pare nespus de rău că acum, în preajma sărbătorilor, nu pot vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului cu acest spectacol liniștitor.

O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel mai mult sau mai puțin încălzite, fie pe unele scenele unde mai mereu simți cum bate vântul, dar… acum acestea nu mai contează.

Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit, dar sigur ne vom revedea curând sănătoși, pe 12 ianuarie la Sala Palatului", a transmis maestrul Tudor Gheorghe pe pagina sa de Facebook. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close