Antena 3 CNN Actualitate Tudor Gheorghe, pacientul bătut de doctorița de familie cu pumnii și picioarele în cabinet: ”Am căzut pe jos, eram plin cu sânge”

Tudor Gheorghe, pacientul bătut de doctorița de familie cu pumnii și picioarele în cabinet: ”Am căzut pe jos, eram plin cu sânge”

Un bărbat de 67 de ani acuză că a fost lovit cu pumnii și cu picioarele de doctorița care ar fi trebuit să îl consulte. într-o comună din Timiș.

Tudor Gheorghe, pacientul bătut de doctorița de familie cu pumnii și picioarele în cabinet: ”Am căzut pe jos, eram plin cu sânge”
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Sep 2022   •   09:58

Scandalul început în cabinet a escaladat și s-a terminat cu o bătaie în toată regula sub privirile a zeci de martori.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, venise la cabinet pentru a-și ridica un card de sănătate. Din spusele victimei, deranjat de numeroasele întrebări, doctorul și-a pierdut cumpătul, moment în care a sărit la bătaie. 

”M-am dus să îi spun dacă sunt asigurat, fiică-mea de la Timișoara a spus Casei de Asigurări: tati e asigurat. Am mers vreo 10 metri și inopinant, din spate dup-dup.

Două picioare în testicule și cu pumnii și cu picioarele. Pe cuvânt! Am căzut jos. Am căzut jos pe beton și m-am lovit. După aceea mi-a dat cu picioarele, cu pumnii. Bine, eram plin cu sânge pe nas”

”L-a bătut foarte tare, l-a trântit jos în drum. Niciun om nu a intervenit. Cu picioare, cu pumni, în cap, unde a nimerit” a povestit un martor.

Olivera Bălan are 39 de ani și spune că ea a fost cea atacată de pacient, așa că a fost nevoită să se apere.

”A sărit la mine în cabinet, să mă lovească. După ce m-a înjurat, s-a comportat urat, asta s-a întâmplat. A dorit să-mi ceară o trimitere cu toate că el nu este în regulă cu actele.

Nu are card de sănătate, nu are adeverință înlocuitoare de card.

A sărit să mă lovească, a tras de mine, m-a înjurat, mi-a vorbit urat și eu normal că m-am apărat, doar nu o să stau să mă bată acel domn” a explicat Olivera Bălan, medic de familie.

Medicul nu este la prima abatere

Localnicii spun că medicul nu este la prima abatere. Vine rar la cabinet și vorbește urât cu pacienții. 

”Nu e prima dată când doctorița asta face așa ceva. Așa se poartă ea. Nu numai cu el, cu multă lume!” spune o femeie. 

”Niciun om nu a intervenit. Îl lovea foarte tare, cu picioarele, cu pumnii... În cap, unde nimerea! Am zbierat la ea când am văzut că îl bate, dar mi-a spus că ” dumneavoastră mai rămâneți”,  povestește o altă pacientă. 

”În loc de tratament primești altceva. Păcat! Nu se poate așa ceva! Nu există cuvinte!”, spune și un bărbat.

×
Subiecte în articol: pacient lovit medic de familie
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close