Antena 3 CNN Actualitate Ultimele imagini de la ceremonia Regelui Mihai de la Castelul Peleș. Sicriul Majestății Sale a fost scos din castel (VIDEO)

Ultimele imagini de la ceremonia Regelui Mihai de la Castelul Peleș. Sicriul Majestății Sale a fost scos din castel (VIDEO)

Ultimele imagini de la ceremonia Regelui Mihai de la Castelul Peleș. Sicriul Majestății Sale a fost scos din castel (VIDEO)
13 Dec 2017   •   17:20

UPDATE Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai a fost scos din Castelul Peleș. 

În acest moment au loc ultimele omagii oficiale aduse Regelui Mihai la Castelul Peleș. Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia este depus de trei ore în holul de onoare al Castelului Peleș. Fostul suveran va părăsi pentru totdeauna castelul copilăriei sale în scurt timp, când cortegiul funerar va pleca spre București. 

Numeroase personalități, persoane apropiate, dar și oameni obișnuiți au venit să-i aducă un ultim omagiu Regelui Mihai, pe care l-au respectat și admirat de-a lungul vieții sale. A fost respectat protocolul, a fost un aer de decență, de demnitate, în ton cu întreaga existență a Majestății Sale. 

Un angajat al Castelului Peleș a ieșit din clădire și a povestit că s-a respectat sobrietatea, că au fost numeroși oameni importanți care i-au adus un ultim omagiu. "Mai e puțin până rămânem de tot fără regele nostru", a spus muzeograful Castelului Peleș. 

×
Subiecte în articol: castelul peles
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close