Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care a plecat la vânătoare a fost găsit MORT, împuşcat în inimă

Un bărbat care a plecat la vânătoare a fost găsit MORT, împuşcat în inimă

Un bărbat care a plecat la vânătoare a fost găsit MORT, împuşcat în inimă
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Sep 2014   •   19:35
Un bărbat de 35 de ani care plecat în toiul nopţii la vînătoare a fost găsit mort dimineaţă, împuşcat în inimă. Vecinul cu care plecvase ka vanatoare este de negasit. Politistii au suspiciuni de crima si il cauta in tot judetul. 
 
Alarma a fost dată de soţia victimei, care şi-a sunat rudele, disperată că nu i s-a întors acasă brbatul şi nici nu răspunde la telefon. Ştia că plecase cu arma de vânătoare împreună cu un vecin pe un câmp din apropiere, unde aveau terenuri cultivate. Cel care l-a găsit pe bărbat a fost chiar fratele acestuia. 
 
Omul era împuşcat în inimă într-un lan de porumb şi avea urme de lovituri la cap. Era aşezat cu capul pe propria armă şi asta a ridicat suspiciuni că ar fi o crimă. 
 
Poliţişti, procurori şi criminalişti au început cercetările. Anchetatorii au descoperit că bărbatul a fost împuşcat cu o carabină şi că a fost târât din locul în care s-a tras în el. Vecinul cu care a fost la vânătoare noaptea trecută a dispărut fără urmă şi este căutat de poliţişti. Se pare că tragedia s-a întâmplat în timpul ueni partide de braconaj nocturn. Anchetatorii merg pe două ipoteze: fie a fost o crimă, fie un accident. 
 
Procurorii îi audiază pe doi dintre cei patru bărbaţi care ar fi participat la partide de braconaj. Victima avea 35 de ani, iar soţia sa este însărcinată în 8 luni. Acasă mai au doi copii mici. 
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close