Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 6 luni a murit în condiţii suspecte la Spitalul Grigore Alexandrescu. Părinţii acuză medicii (VIDEO)

Un copil de 6 luni a murit în condiţii suspecte la Spitalul Grigore Alexandrescu. Părinţii acuză medicii (VIDEO)

Un copil de 6 luni a murit în condiţii suspecte la Spitalul Grigore Alexandrescu. Părinţii acuză medicii (VIDEO)
Sursa foto: spital de copii
28 Iul 2009   •   09:30

Moarte suspectă la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Un copil de 6 luni a murit luni după ce a fost adus de părinţi pentru investigaţii. Medicii susţin că a fost adus în comă şi că nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Fetiţa, care urma sa fie adoptată zilele următoare, a fost adusă luni la spital în comă. Se pare că problemele de sănătate ale copilului au apărut după ce a făcut vaccinul de 6 luni. Atunci fetiţa a fost consultată de doi medici, iar fiecare a pus alt diagnostic.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Grigore Alexandrescu, părinţii copilului s-au prezentat în data de 25 iulie cu fetiţa la spital. Copila nu avea febră şi a fost diagnostică cu "roşu în gât". A fost trimisă acasă cu recomandarea să revină la o agravare a stării de sănătate. Pe 27 iulie copilul a dost adus la spital în stare gravă iar manevrele de resuscitare nu au funcţionat.

Fetiţa a murit, se pare, în urma unui stop cardiac pe fondul unui şoc toxic de natură microbiană.

Trupul copilului se află la Institutul Medico Legal unde se va efectua autopsia, pentru a se stabili exact cauzele morţii sale.

Părinţii au depus plângere împotriva medicilor, pe care îi acuză de moartea copilului. Ei au depus şi o cerere prin care le solicită medicilor şi directorilor spitalului să nu dea informaţii presei despre acest caz. Mama copilului a fost audiată luni seară.



Citiţi comunicatul spitalului (pdf)



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: moarte suspecta
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close