Antena 3 CNN Actualitate Un fost ministru al Finanţelor avertizează: „O să ne trezim infractori cu toţii“

Un fost ministru al Finanţelor avertizează: „O să ne trezim infractori cu toţii“

Un fost ministru al Finanţelor avertizează: „O să ne trezim infractori cu toţii“
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mai 2017   •   16:30

Fostul ministru al Finanţelor în guvernul Cioloş, Anca Dragu, a participat la o dezbatere pe problema impozitului pe gospodărie la Facultatea de Istorie din Galaţi, la care au luat parte şi specialişti în domeniu, dar şi oameni de afaceri şi simpli contribuabili, scrie adevarul.ro.

Prezentă la dezbatere, Anca Dragu a punctat problemele cu care s-ar confrunta statul român dacă actualii guvernanţi vor introduce controversatul impozit.  

”Cred că în primul e nevoie de o comunicare activă, poate chiar una agresivă, legat de motivaţia şi toate elementele unui asemenea impozit. Altfel, ce facem? O să ne trezim că devenim cu toţii infractori, evazionişti, fără să vrem, pentru că nu ştie ce să depunem, când să depunem şi cum să depunem”, a declarat Anca Dragu.  

Fostul ministru susţine că nu putem avem peste noapte zeci de mii de consultanţi fiscali plătiţi de stat, iar dacă aceştia vor fi prinşi în sistemul bugetar, nu se vor mai justifica departamentele financiar-contabile de la primării, consilii judeţene şi alte instituţii publice. 

×
Subiecte în articol: anca dragu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close