Antena 3 CNN Actualitate Un jandarm de 25 de ani, care păzea o vilă de protocol a Preşedinţiei, s-a sinucis (VIDEO)

Un jandarm de 25 de ani, care păzea o vilă de protocol a Preşedinţiei, s-a sinucis (VIDEO)

Un jandarm de 25 de ani, care păzea o vilă de protocol a Preşedinţiei, s-a sinucis (VIDEO)
07 Apr 2010   •   22:36

Ultimul rond pentru un tânăr jandarm constănţean. La 25 de ani, bărbatul, care pazea una dintre vilele de protocol ale Administraţiei Prezidenţiale de la Neptun, s-a împuşcat în cap. A lăsat un mesaj în care îşi cere iertare.

Mădălina, sora lui Ionuţ, tânărul care s-a sinucis, a fost plecată de acasă, şi nu şi-a mai văzut fratele în ultimele zile. De azi-dimineaţă, de când s-a întors, îi poartă într-una hainele. Fiecare membru al familiei ţine piept durerii aşa cum poate. Ionuţ era un munte de om. Era sprijinul lor.

Chiar aseară, la miezul nopţii, a vorbit cu prietena lui la telefon. Ea a fost ulitma persoană care i-a auzit vocea. Avea o voce normală, care nu prevestea nimic rău. Cu toate astea, înainte de sfârştiul nopţii, băitul şi-a tras un glonţ în cap. A fost găsit în foişorul în care stătea de pază, de un coleg.

?S-a împuşcat în gură, şi cartuşul s-a oprit în zona occipitală?, a declarat Claudiu Lazăr, procuror militar. ?A folosit pistolul din dotare, e vorba de un pistol Carpaţi, calibrul 7,65 milimetri. Un singur cartuş. Nu avem niciun dubiu. Toate cartuşele s-au găsit asupra sa...?, a mai spus procurorul.




?Era el mai morocănos, aşa, mai închis în el, dar n-ar fi putut el să îşi ia viaţa singur?, susţine Mădălina Haraman, sora sa.

Pe un telefon mobil, Ionuţ a lăsat un mesaj prin care îşi explica fapta. ?Din mesaj reiese faptul că ne aflăm în faţa unui act sinucigaş, motivat de unele probleme financiare pe care le are. [...] Îi reproşa anumite aspecte şi tatălui său?, a precizat procurorul militar.

Procurorii încearcă acum să afle exact ce l-a dus pe jandarm la gestul extrem. Mai ales că nu avea nicio abatere disciplinară şi putea fi dat drept un subofiţer exemplu.

Observator

×
Subiecte în articol: jandarm sinucidere
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close