Antena 3 CNN Actualitate Un licean din Piteşti, arestat preventiv pentru proxenetism: Era „peştele“ iubitei lui, tot elevă de liceu

Un licean din Piteşti, arestat preventiv pentru proxenetism: Era „peştele“ iubitei lui, tot elevă de liceu

Un licean din Piteşti, arestat preventiv pentru proxenetism: Era „peştele“ iubitei lui, tot elevă de liceu
Sursa foto: Foto: scallywagandvagabond.com
28 Feb 2012   •   20:54

Un elev al Grupului Şcolar de Construcţii nr 2 din Piteşti a fost arestat preventiv, marţi, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de trafic de minori şi proxenetism, informează Mediafax. Elevul este acuzat că şi-ar fi convins iubita, elevă la aceeaşi unitate, să se prostitueze pentru el, fata fiind nevoită să renunţe la şcoală.
   
Potrivit reprezentanţiilor DIICOT Piteşti, băiatul, elev în clasa a XII-a, şi-ar fi convins iubita, elevă şi ea la acelaşi liceu, să se prostitueze pentru el. Zeci de tineri au devenit clienţi ai acesteia, iar suspectul încasa banii. Ulterior, deoarece nu mai facea faţă solicitărilor clienţilor, fata a fost nevoită să renunţe la şcoală.
   
"Sunt zeci de cazuri de tineri clienţi ai fetei. Elevul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de trafic de minori şi proxenetism", a declarat procurorul Mihaela Olaru, de la DIICOT Piteşti.
   
Potrivit anchetatorilor, iubitul fetei îi găsea acesteia clienţii prin diverse baruri şi localuri din Piteşti. O partidă de sex cu adolescenta costa 50 de lei.

Părinţii fetei nu au aflat până acum despre abandonul şcolar al adolescentei, faptele acesteia constituind o surpriză şi pentru profesorii şi conducerea Grupului Şcolar de Construcţii nr 2 Piteşti, care spun că nu au avut cunoştiinţă despre acest caz.
   
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş confirmă că au aflat despre situaţie de la jurnalişti şi spun că vor începe o anchetă pentru a afla motivele pentru care conducerea şcolii nu i-a informat despre această situaţie.
  
Tânărul a fost dus în arestul IPJ Argeş, iar decizia arestării preventive, care nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs de către avocatul acestuia, la Curtea de Apel Piteşti.
 


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close