Antena 3 CNN Actualitate Un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre scandalul medicului din Giuleşti: „Trebuia încătușat și băgat în mașină, dus şi eventual pus un furtun de apă pe el”

Un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre scandalul medicului din Giuleşti: „Trebuia încătușat și băgat în mașină, dus şi eventual pus un furtun de apă pe el”

Un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie, despre scandalul medicului din Giuleşti: „Trebuia încătușat și băgat în mașină, dus şi eventual pus un furtun de apă pe el”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    15 Aug 2017   •   20:03

Declaraţii uluitoare au fost făcute de un lider al sindicatului Agenţilor de Poliţie în legătură cu scandalul medicului din Giuleşti, târât de poliţişti către dubă.

Potrivit lui Iulian Surugiu, doctorul ar fi trebuit mai întâi încătuşat iar apoi udat cu furtunul cu apă, pentru a fi trezit din beţie.

Nu trebuia târât, ci eventual încătușat și băgat în mașina, dus şi eventual pus un furtun de apă pe el sau lăsat într-o boxă până când se trezea și realiza ce a făcut. L-au târât pentru că nu putea să-l încătușeze direct și făcea scandal”, spune Iulian Surugiu, potrivit observator.tv.

Cel târât este profesorul Ciprian Cristescu, medic la maternitatea Giulesti. Soţia lui era la volan când a fost oprită de poliţişti pentru un control de rutină. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest. Nu consumase alcool. Soţul ei, însă, aflat pe scaunul din dreapta, a devenit recalcitrant, iar când a fost somat să se legitimeze, a iscat un scandal.

Citiți și:

Ciprian Cristescu, medicul implicat în scandalul cu polițiștii: „Îmi cer scuze public. Regret incidentul”

 

×
Subiecte în articol: medic giulesti betie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close