Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a fost salvat dintr-o maşină în flăcări. Poliţiştii cred că a fost tentativă de suicid

Un tânăr a fost salvat dintr-o maşină în flăcări. Poliţiştii cred că a fost tentativă de suicid

Un tânăr a fost salvat dintr-o maşină în flăcări. Poliţiştii cred că a fost tentativă de suicid
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2011   •   21:21

Imagini cumplite, la ieşirea din Arad, pe un câmp din apropierea pădurii Ceala. Un trecător a înlemnit când a văzut un tânăr care iese liniştit dintr-o maşină în flăcări. Asta în ciuda faptului că şi hainele de pe el ardeau. Îngrozit, martorul a sunat imediat la 112.

Medicii SMURD au sosit imediat la faţa locului. L-au găsit pe tânăr întins pe câmp. Abia la spital şi-au dat seama cât de serioase sunt rănile şi cât de norocos a fost că a putut să iasă din maşina în flăcări.

Starea tânărului era extrem de gravă, acesta avea arsuri pe 95% din suprafaţa corpului. Medicii au descoperit şi o plagă înjunghiată. Rana de cuţit îi face pe poliţişti să creadă că au de-a face cu o tentativă de suicid. Din maşina tânărului n-au reuşit să recupereze mare lucru.

Poliţiştii au reuşit să afle indentitatea tânărului. Ei merg deocamdată pe varianta unui suicid, iar cauza pare a fi o decepţie în dragoste.

 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close