Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr şomer din Galaţi, unul dintre câştigătorii marelui premiu la Loto

Un tânăr şomer din Galaţi, unul dintre câştigătorii marelui premiu la Loto

Un tânăr şomer din Galaţi, unul dintre câştigătorii marelui premiu la Loto
10 Noi 2008   •   20:34

Premiul cel mare la Loto 6 din 49, de 5 milioane de euro, a ajuns la Galaţi. Cele şase numere extrase, duminică seară, au fost ghicite nu de unul, ci de două persoane care au cumpărat biletele de la agenţiile Loto din Galaţi. Cei doi gălăţeni norocoşi sunt acum mai bogaţi cu câte două milioane şi jumătate de euro. Unul dintre cele două bilete câştigătoare a fost cumpărat la Agenţia din Piaţa Energiei din Galaţi.
Unul dintre câştigătorii marelui premiu de la Loto 6/49 s-a prezentat luni la sediul Loteriei Române, pentru a-şi revendica premiul. Potrivit unui comunicat de presă emis de Loteria Naţională, câştigătorul care s-a prezentat luni, a jucat la agenţia 17-032 din Galaţi. Biletul norocos a fost completat cu o variantă simplă plus Noroc, valoarea biletului fiind de 6,9 lei. Suma netă câştigată de acesta este de 7.081.321,54 lei. Numerele jucate au fost alese la întâmplare.
Norocosul este un tânăr din Galaţi, şomer, şi provine dintr-o familie modestă, dar foarte unită, în ciuda greutăţilor prin care a trecut, se arată în comunicat. El este căsătorit şi nu are copii. Cu banii câştigaţi omul doreşte, în primul rând, să-şi ajute familia.
Tânărul susţine că joacă de câţiva ani la Loto 6/49 şi că nu spera că va câştiga vreodată premiul cel mare.
Al doilea câştigător, tot din Galaţi, este aşteptat să îşi ridice premiul, el având la dispoziţie un an pentru a o face.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: loto castig Galați
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close