Antena 3 CNN Actualitate Un zid a căzut peste şase oameni, în Bucureşti. Vezi imagini de la locul accidentului

Un zid a căzut peste şase oameni, în Bucureşti. Vezi imagini de la locul accidentului

Un zid a căzut peste şase oameni, în Bucureşti. Vezi imagini de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: debanat.ro
16 Iun 2011   •   14:21

Un zid a căzut peste şase muncitori, joi, zona Gării de Nord din Bucureşti. Echipele de descarcerare au fost oamenii de sub dărâmături. Cinci persoane au fost rănite, iar cea de-a şasea este într-o stare foarte gravă.

"Aceste persoane au fost prinse sub un zid, în timpul unor demolări de pe raza sectorului 1", a declarat, la Antena 3, Constantin Bujor, director ITM Bucureşti. Muncitorii sunt angajaţii unei societăţi particulare care lucrau acolo.

Potrivit lui Radu Dumitrescu, martor la locul accidentului, "este vorba de o clădire nelocuită de foarte mult timp, aflată într-o stare avansată de degradare. Peretele care a căzut era lipit de cel al casei vecine".


Prefectului Capitalei, Mihai Atănăsoaie, spune că ar fi vorba de un şantier privat şi ar trebui făcută o verificarea amănunţită pentru a se vedea dacă s-au respectat toate măsurile.

"ITM va merge acolo cu o grupa de inspectori, să verifice. Este bine că peretele nu s-a prăbuşit pe exterior, că altfel putea să prindă sub el mai mulţi trecători", a spus prefectul Atănăsoaie, la Antena 3.


Muncitorii lucrau la consolidarea casei.

"Acum s-a sistat activitatea pe acest şantier şi vom face verificări să vedem dacă se respectau legile. Sancţiunile pot fi de natură contravenţională sau penală, în funcţie de situaţie. Din primele informaţii, angajatorul avea contracte de muncă pentru muncitori", a delcrat Bujor Constantin, inspector-şef la ITM Bucureşti.







×
Subiecte în articol: zid cazut oameni
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close