Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Detalii INCREDIBILE în cazul copilului dispărut ieri. Ce le-a povestit BONA poliţiştilor

UPDATE: Detalii INCREDIBILE în cazul copilului dispărut ieri. Ce le-a povestit BONA poliţiştilor

UPDATE: Detalii INCREDIBILE în cazul copilului dispărut ieri. Ce le-a povestit BONA poliţiştilor
de O.P.    |    24 Dec 2014   •   14:00

UPDATE: Apar detalii incredibile legate de fuga de acasă a bonei din Ploieşti. Bona a povestit că se certase cu concubinul mamei înainte de a pleca de acasă cu cel mic. Ea a găsit o justificare şi pentru faptul că nu a anunţat familia: în tren îi fuseseră furaţi banii şi telefonul mobil. Tatăl vitreg susţine la rândul său că bona ar fi însărcinată.

Copilul de un an şi 10 luni, dispărut ieri, a fost găsit în judeţul Ialomiţa, la rudele bonei care plecase cu el de acasă, fără a-i anunţa părinţii. Aceştia au alertat poliţia şi au anunţat că ar putea fi vorba de o răpire. Procurorii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate, iar bona a fost deja audiată şi va fi cercetată în libertate.

Poliţiştii au găsit băieţelul tocmai în judeţul Ialomiţa, la 140 de kilometri distanţă de Ploieşti. Bona de 19 ani plecase cu el la rude, după ce anunţase că merge să se întâlnească cu cineva. Băieţelul de 2 ani a ajuns teafăr în braţele părinţilor săi.

Fata de 19 ani, care avea micuţul în grijă a fost audiată de poliţişti.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate. Anchetatorii au cerut să fie dispus şi un control psihiatric, în condiţiile în care fata nu pare să realizeze gravitatea faptelor sale.

×
Subiecte în articol: copil disparut lipsire de libertate
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close