Antena 3 CNN Actualitate O ursoaică cu pui a intrat într-un restaurant din Băile Tușnad: ”Pur și simplu au spart gardul electric. Au făcut praf tot”

O ursoaică cu pui a intrat într-un restaurant din Băile Tușnad: ”Pur și simplu au spart gardul electric. Au făcut praf tot”

O ursoaică și puii ei au intrat într-un restaurant aseară, la Băile Tușnad. Camerele de supraveghere au înregistrat momentul în care ursoaica a deschis ușa și a intrat în restaurant, urmată de cei trei pui.

O ursoaică cu pui a intrat într-un restaurant din Băile Tușnad: ”Pur și simplu au spart gardul electric. Au făcut praf tot”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    18 Iul 2021   •   11:05

Maksai Iastvan, locuitor din Băile Tușnad, a povestit pentru Antena 3 cum s-a întâmplat totul și care sunt urmările incidentului: 

„S-a produs un dezastru foarte mare. Cel care este venit din Pitești și închiriază restaurant s-a speriat. S-a încuiat în cameră pentru că nu a avut curaj să iasă. Urșii nu au intrat niciodată în casa lui. Problema este că el a închis restaurantul seara, după ce au plecat toți turiștii, a pus gardul electric. Pur și simplu au spart gardul electric care este de 12 volți. A distrus frigiderele, congelatoarele și ceea ce era pregătit dimineață pentru o rezervare. Au făcut praf tot pe acolo. (...) Am trimis o solicitare către domnul ministru ca să trimită măcar ceva pentru județul nostru, cineva care să reloce urșii. Așa nu se mai poate”.

×
Subiecte în articol: ursoaica pui restaurant Băile Tușnad
Parteneri
Imaginile dezastrului după explozia de la Călimănești
x close