Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Recompensă pentru oricine poate ajuta în cazul bebeluşului găsit mort la groapa de gunoi

Vaslui. Recompensă pentru oricine poate ajuta în cazul bebeluşului găsit mort la groapa de gunoi

Vaslui. Recompensă pentru oricine poate ajuta în cazul bebeluşului găsit mort la groapa de gunoi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Mai 2011   •   17:41
IPJ Vaslui a anunţat marţi că oferă recompensă oricui poate să dea informaţii care pot duce la depistarea persoanei care a aruncat la groapa de gunoi, în urmă cu o săptămână, un nou-născut de sex masculin, precizează Agerpres.

"Cazul prezintă gravitate în sensul că nou-născutul a decedat în condiţii improprii, posibil sufocat şi prezentând lipsa extremităţilor membrelor superioare şi inferioare, cel mai probabil din cauza acţiunii rozătoarelor”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cadavrul unui nou-născut a fost descoperit miercuri, 25 mai, la groapa de gunoi din municipiul Vaslui, conform. Persoanele care strângeau pet-uri au descoperit cadavrul micuţului şi au sunat la 112.

sConform poliţiştilor, nou-născutul avea pe cap o pungă de gunoi menajer dar îi lipseau şi o parte din membre. Potrivit informaţiilor oferite de poliţiştii vasluieni, nou-născutul era de sex masculin şi avea lipsă părţi din mâini şi picioare, cel mai probabil mâncate de rozătoare sau de câini.


×
Subiecte în articol: groapa de gunoi nou-nascut bebelus mort
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close